Araştırma Görevlisi İlanı

Kadro Sayısı

Kadro Derecesi

--

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ alınacaktır.

Başvuru Koşulları

a) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Lisans derecesi ile mezunu olmak,

b) Atılım Üniversitesi ya da Ankara’da bir üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünün Yüksek Lisans Programına kayıtlı olmak ve Atılım Üniversitesi’nde araştırma yapmaya istekli olmak

c) ALES’den en az 70 ve üzeri puan almış olmak, (Doktora derecesine sahip olanlar merkezi sınavdan muaftırlar.)

Başvuru İçin İstenen Belgeler:
1. İletişim bilgilerini belirten başvuru dilekçesi
2. Resimli Özgeçmiş
3. 1 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır)
4. Yabancı dil (KPDS veya ÜDS) sınav sonuç belgesi
5. Diploma Fotokopileri ile onaylı lisans Transkript
6. ALES sonuç belgesi
7. Nüfus cüzdanı sureti
8.İlan edilen kadroya bağlı olarak varsa yüksek lisans veya doktora mezuniyet/öğrenci belgesi, varsa yayınlanmış ya da yayınlanacak olan bilimsel çalışmaları,

Not: Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin fotokopilerinin gönderilmesi yeterli olup sınava çağrılan adaylardan bunların asıllarını ibraz etmeleri istenecektir.

Başvuru Şekli:

Başvurular tüm belgeler tamamlanarak şahsen, posta ve elektronik posta yolu ile  02.02.2016 tarihinde  saat  17:00’ye kadar yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:

Atılım Üniversitesi

Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü

Kızılcaşar Mah. İncek Kampüsü Gölbaşı / İncek /ANKARA

Adaylar özgeçmişlerini şahsen veya e-posta (semiha.sener@atilim.edu.tr) yoluyla ileterek başvurularını yapabilirler.

Tel: 0 312 586 8560 (Sekreterlik)